Здравейте, наскоро се сдобих с Алфа ГТ 2.0 Селеспиид. Нормално ли е да харчи около 17 градско ???? Има ли зночение как се кара на сити или аз да си сменям скоростите ? Нормално ли е придърпване при смяна на предавките ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Разход ALFA GT 2.0 ???
Collapse
X
-
Има доста писано по въпроса, ползвай търсачката.като за начало виж това ........
http://clubalfaromeo.com/forum/showt...F5%E0%F0%F7%E8
-
Не знам кой заключи темата, ама за този автомобил няма писано. GT- то е с JTS мотор който е различен от 2,0 при 156 selespeed. Наистина GT- то харчи повече. За съжаление във форума има още 1 или две GT-та selespeed.
Имам малко впечатления от този автомобил и Разхода му в софия е около 13-14. ( при 156 е 11) Според мен 17 е прекалено. По принцип има значение как я караш. Не е нормално да имаш придръпване при смяна. При GT- то имаш различни режими на Селеспийда, при които робота превключва различно. Трябва да минеш през диагностика и калиброване на Селеспийда. Придпъпването ти вероятно е в следствие на недобре работещ съединител.
Колега ти да не си купил черния селеспийд от уникредит лизинг?( ама той превключваше доста мазно)Last edited by fiore; d.m.y г., 15:51.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Днес я тествах около 12 градско ми даде. Сега вече е добре. Смених маслото и филтъра и въздушния. Не еот уникредит. Незнам... А къде да го тествам този селеспиид. ?
---------- Post added at 21:41 ---------- Previous post was at 21:25 ----------
Днес я тествах около 12 градско ми даде. Сега вече е добре. Смених маслото и филтъра и въздушния. Не еот уникредит. Незнам... А къде да го тествам този селеспиид. ?ALFA ROMEO GT 2.0 Selespeed '06
Comment
Comment